Politika

Rafet Mulić prešao u SD

Doskorašnji potpredsjednik Crnogorske demokratske unije (CDU) Rafet Mulić pristupio je Socijaldemokratama Crne Gore (SD).
Rafet Mulić prešao u SD
Portal AnalitikaIzvor

Mulić je izjavio da ga je za prelazak u SD opredijelila ideja socijaldemokratije, koja I, kako je naveo, pored postojanja partija koje su imale „obavezu“ da ovu ideju „utemelje“ u političko tkivo Crne Gore to nijesu uradile.

“Pored ideje, tu su i ljudi koji znaju, hoće i mogu raditi na razvoju socijaldemokratske ideje koja treba i biće dominantna snaga kod nas. Zato dragi prijatelji, uvaženi građani, ako želite da našu Crnu Goru vode oni koji razumiju vaše potrebe, ambicije, strepnje, strahove i nadanja glasajte za SD. Vrijeme koje dolazi zahtijeva ljude u vlasti, odnosno političku snagu u kojoj građani imaju čvrst oslonac na putu oporavka ekonomije i standarda, na putu izgradnje društva jednakih mogućnosti. Glasajte za SD, za socijademokratsku ideju, koja i danas čini temelj moderne Evrope, samim tim i moderne Crne Gore“, kazao je Mulić.

On je, podsjetili sui z SD, bio politički aktivan u LSCG 2011.godine, kada je obavljao funkciju predsjednika OO LSCG u  Bijelom Polju. Takođe je bio odbornik LSCG u bjelopoljskoj Skupštini od 1992. do 1998. Na izborima 2006. godine bio je kandidat liberalno-bošnjačke koalicije za predsjednika opštine. Do nedavno je bio potpredsjednik CDU-a.

„Na ovim izborima moja porodica i ja ćemo glasati za Socijaldemokrate. Moj izbor ne mora biti i vaš, ali kad bolje razmislite, svi mi koji smo se decenijama borili za modernu, prosperitetnu Crnu Goru, moramo biti  dosljedni u ovoj borbi. Kad bolje razmislimo, jedini pravi izbor, naš dosljedni izbor su Socijaldemokrate“, kazao je Mulić. (Portal RTCG)

Portal Analitika