Društvo

Održan sastanak cetinjskih privrednika sa predstavnicima IRF

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i predsjednik Odbora direktora Investiciono – razvojnog fonda dr Zoran Vukčević sastali su se danas sa cetinjskim privrednicima i članovima Privrednog kluba Cetinja.
Održan sastanak cetinjskih privrednika sa predstavnicima IRF
Portal AnalitikaIzvor

Gradonačelnik Bogdanović izrazio je posebno zadovoljstvo današnjim sastankom istakavši da lokalna uprava posvećeno i predano radi na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta u Prijestonici Cetinje, pri čemu je naglasio punu podršku Investiciono razvojnog fonda u tom pravcu.

Predsjednik Odbora direktora IRF-a Zoran Vukčević istakao je da poslovna politika koju vodi IRF apsolutno odgovara potrebama cetinjskih privrednika. Ključni razlog opredijeljenja saradnje sa IRF-om je to što su kamatne stope, rokovi otplate i grejs period koje nudi Fond najpovoljniji na tržištu kapitala.

Tokom razgovora, cetinjski privrednici i predstvnici IRF-a razmotrili su dalje aktivnosti i mogućnosti zajedničke saradnje.

Današnjem sastanku prisustvovao je direktor IPARD agencije Blagota Radulović, kao i predstavnici sledećih kompanija: Mianja d.o.o., Zrnožit d.o.o., Sirara Vulaš, Eurogum Cetinje, Interprodukt d.o.o., Martex d.o.o., Savatrans d.o.o., Obodice MNE, Monstate Cetinje, Udruženje "Njeguški pršut".

Portal Analitika