Politika

Đuričković: Kotoru trebaju pozitivne promjene

Pozitivna Crna Gora predala je juče izbornu listu kandidata za odbornike za izbore za Skupštinu opštine Kotor. Nosilac odbornicke liste u Kotoru, gdje Pozitivna takođe izlazi samostalno na lokalne izbore, je Marko Kampe.
Đuričković: Kotoru trebaju pozitivne promjene
Portal AnalitikaIzvor

Mladi Pozitivne u Kotoru su odmah nakon predaje liste krenuli u predizbornu kampanju. Tom prilikom im se obratio Vasilije Đuričkovic, koji je izjavio da će fokus kampanje biti na svim onim infrastrukturnim problemima, sa kojima su suočeni građani Kotora.

Posebnu pažnju ćemo obratiti na rekonstrukciju zatvorenog bazena, kako bi se adekvatno razvijali mnogobrojni talenti koje grad ima. Uložićemo napore da dovedemo renomirane investitore, kako bi se i broj turista i posjetilaca značajno povećao, kazao je Đuričković.

Zalažemo se da se gradu vrate svi oni simboli, koji su decenijama unazad krasili zidine Starog grada, kao i da se sačuva čuvena Pjaca, kako bi se mještanima naselja Muo, kao i ribarima omogućilo da prodaju svoje proizvode na tom mjestu, naveo je Đuričković

Odbornicka lista u Kotoru je spoj mudrosti i mladosti i zato smo uvjereni u dobar izborni rezultat,koji ne moze da izostane, zaključio je Đuričkovic.

Portal Analitika