Crna hronika

Tuzi: Dječaci prvo mučili starca pa ga izboli nožem po leđima

Sedamdesetjednogodišnji Binak Baljaj u kritičnom je stanju, nakon bizarnog dječačkog nestašluka desetogodišnjeg H.B. i osmogodišnjeg Z.R., koji se dogodio juče oko 13.30 časova u Tuzima.
Tuzi: Dječaci prvo mučili starca pa ga izboli nožem po leđima
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, policija je dobila prijavu iz Kliničkog centra da je u Urgentni centar doveden stariji čovjek sa ubodnim ranama od sječiva i da je u kritičnom stanju.

"Na osnovu prikupljenih informacija, inspektori su izašli na mjesto ranjavanja, gdje su izvršili uviđaj, a nakon toga u službene prostorije doveli dvojicu dječaka i saslušali ih. Međutim, odmah potom su ih i pustili, zbog njihove malodobnosti, koja ne podliježe krivičnoj odgovornosti", kazao je sagovornik DN.

Nezvanično, dječaci su maltretirali starca, prskali ga vodom, svađali se sa njim, provocirali ga, a onda su došli na ideju da uzmu nož i napadnu ga s leđa.

"Baljaj je zadobio dvije ubodne rane u predjelu leđa, zbog kojih je hitno operisan i nalazi se na Odjeljenju intenzivne terapije. Doktori još ne daju prognoze da li će se starac izboriti sa povredama i izaći iz krize", objasnio je isti sagovornik.

Dnevne novine

Portal Analitika