Društvo

Danilović - Orav: Uspješna saradnja će nastaviti da proizvodi pozitivne saradnje

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović susreo se danas sa novoimenovanim šefom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, ambasadorom Aivom Oravom.
Danilović - Orav: Uspješna saradnja će nastaviti da proizvodi pozitivne saradnje
Portal AnalitikaIzvor

Poželjevši dobrodošlicu novom ambasadoru, ministar Danilović istakao je važnost podrške koju Evropska unija u kontinuitetu pruža našoj zemlji. 

Sastanak je bio prilika da ministar Danilović upozna svog sagovornika sa aktivnostima koje Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima na planu sprovođenja obaveza koje proizilaze iz novog izbornog zakonodavstva koje je u nadležnosti MUP-a, stavljajući poseban akcenat na preduzete napore u cilju podizanja transparentnosti procesa, osiguravanja tačnosti i ažurnosti biračkog spiska, te informisanja građana, kako bi se u što većoj mjeri obezbijedili uslovi za slobodne i fer parlametarne izbore.

Zajednički je ocijenjeno da je u minulom periodu ostvarena kvalitetna saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova i Delegacije EU u Crnoj Gori, i iskazano uvjerenje da će i u narednom periodu uspostavljeno partnerstvo nastaviti da daje pozitivne rezultate.  

Portal Analitika