Marketing

Još dva dana za prijave na foto konkurs kompanije Telenor

Kompanija Telenor podjseća svoje korisnike da se do 22.septembra mogu prijaviti na foto konkurs “Capture the Adventure“.Potrebno je sačuvati fotografije putem digitalnog servisa Capture, i link do tako sačuvanih albumaposlati uz prijavu objavljenu na sajtuwww.telenor.me. Podsjećamo, na fotografijama se mogu naći druženja, pejzaži, zanimljive situacije i inspirativni trenuci, a Telenorov žiri nagradiće najbolju novim iPhone SE telefonom. Konkurs je otvoren 22. avgusta, a korisnici su, uz pomoć digitalnog servisa Capture, do sada podijelili mnoštvo kreativnih trenutaka.
Još dva dana za prijave na foto konkurs kompanije Telenor
Portal AnalitikaIzvor

Telenor je kreirao Capture kako bi omogućio čuvanje i jednostavan pristup fotografijama i video zapisima putem interneta, u svakom trenutku i sa bilo kojeg uređaja -  računara, tableta ili mobilnog telefona.

Servis Capture može se aktivirati putem aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i preuzimanjem Capture aplikacije direktno sa marketa.

Osim besplatnog prostora za čuvanje fotografija i video zapisa, Telenor svojim korisnicima nudi i besplatan internet saobraćaj za korišćenje aplikacije Capture, do kraja 2017. godine.

Portal Analitika