Politika

DPS: Za finansijske tokove u DF-u treba da se zainteresuje i specijalni tužilac

"Kako odmiče izborna kampanja, postaje sve očiglednije ono što je DPS tvrdio još nakon prvih nastupa Mandića, Medojevića i ostalih frontovaca: niti imaju šta da ponude građanima Crne Gore, osim uvreda na račun jednog čovjeka; niti mogu da sakriju nevaspitanje i primitivizam koji izbijaju iz svake njihove riječi. Sve to začinjeno je sa gomilom providnih laži i neostvarivih obećanja", ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista.
DPS: Za finansijske tokove u DF-u treba da se zainteresuje i specijalni tužilac
Portal AnalitikaIzvor

"Da li postoji makar jedan građanin Crne Gore koji će povjerovati da će Budimir Aleksić otpisati sve dugove za struju i vodu, kako je obećao na propalom skupu u Bijelom Polju? Suočeni sa mizernom podrškom građana, što se jasno vidjelo i na njihovim skupovima u Nikšiću i Budvi, Mandić i Medojević sada već ne prezaju ni od ovakvih, potpuno besmislenih obećanja. A u kakvom su beznađu svedoči i činjenica da su i političke marginalce poput Marka Milačića, priključili svojoj gubitničkoj družini", pitaju se iz ove partije.

Brojni simpatizeri DPS-a ukazivali su nam prethodnih dana da aktivisti DF-a kucaju na njihova vrata obećavajući brda i doline, od besplatnih priključaka za struju do otpisivanja poreskih obaveza i sličnih poklona. Na taj način međutim samo izazivaju odijum i revolt građana, uz frapantnu činjenicu da u ovakve poduhvate čelnici DF-a šalju i maloljetna lica.

"Primiče se i 16. oktobar, kada će dvojica čuvara kase DF-a morati da podnesu izvještaj stranim finansijerima, na šta su utrošeni milioni eura u ovoj kampanji. Tada ćemo saznati i ko je, kako i za čije interese ubacivao novac u državu – i prošle godine i sada – a sve sa jednim ciljem: zaustaviti Crnu Goru na njenom putu evropske budućnosti.  A bilo bi logično da se za finansijske tokove u DF-u zainteresuje i specijalni tužilac, pa je jasno da će veoma brzo Mandić i Medojević odustati od ovog fingiranja izborne kampanje i vratiti se svom omiljenom načinu vođenja politike – nasilnim pokušajima da se domognu vlasti", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika