Region

Ubistvo pjevačice: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!

Zoran Marjanović (36) iz Borče ponovo je saslušan u policiji u svojstvu građanina kako bi razjasnio neke nedoumice u vezi sa ubistvom njegove supruge, pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), saznaje se od dobro obavještenih izvora.
Ubistvo pjevačice: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!
Portal AnalitikaIzvor

- Marjanović je pozvan kako bi dopunio iskaz i razjasnio neke stvari u vezi sa ubistvom, ali i zbog novih saznanja, do kojih je policija došla u istrazi. U policiji je bio od 17 do 20.30 - kaže izvor beogradskog lista Kurir.

Iako su novinari vidjeli članove njegove porodice ispred zgrade policijske uprave grada Beograda, Zoran Marjanović je demanotovao da je tamo uopšte bio.

- Dezinformacija. Ne valja vam izvor - odgovorio nam je Zoran, uz napomenu da ne može da nam se javi jer trenutno snima vokale u studiju.

Na našu opasku da su ga vidjeli novinari i da nam je u policiji rečeno da je bio na saslušanju, on je uzvratio kontraoptužbom.

- Niste jedini klevetnici. U odnosu na vas prednjače vaše kolege iz jednog medija. Poslate su njima tužbe prije neki dan, na mnogo više stranica nego što su vama, a i vaše (tužbe advokati) se dopunjuju svaki dan - zaprijetio je Zoran Marjanović, koji je već ranije tužio medije zbog napisa u kojima je njegova porodica dovođena u vezu sa ubistvom Jelene, a zbog kojih traži višemilionske odštete.

Na opasku da je bio nedostupan skoro četiri sata kazao je: To što sam bio nedostupan ne mora ništa da znači.

Na pitanje da li zna ko je imao motiv da ubije njegovu suprugu i kome je smetala nije odgovorio. 

 Kako saznajemo, očekuje se da u istrazi bude saslušana i Jelenina najbolja drugarica, od koje pjevačica ništa nije skrivala, a kojoj je čudno što ona do sada nije ispitana.

 

Kurir.rs

Portal Analitika