Politika

Ivančević: Imamo jasnu viziju i precizne planove

Izborna lista "Cdu: Volimo Budvu!" je u potpunosti spremna da preuzme vlast i odgovornost za upravljanje budvanskom opštinom. Imamo spremne planove za sanaciju i obnovu Budve. Sačinili smo projekciju vršenja vlasti i upravljanja opštinskom administracijom i javnim preduzećima, izjavio je nosilac izborne liste "Cdu: Volimo Budvu" Dragan Purko Ivančević.
Ivančević: Imamo jasnu viziju i precizne planove
Portal AnalitikaIzvor

"U tom detaljnom planu, u prve dvije godine, uradićemo sve ono što ne zahtijeva veća finansijska izdavanja.  Prvo, odmah ćemo obaviti racionalizaciju lokalne uprave. Neće više biti nepotrebnih troškova i pretjeranih izdataka. Budva zaslužuje administraciju koja će se odgovorno ponašati. Racionalno vođenje opštinskih finansija je osnova za mjere štednje i racionalizacije. Drugo, odmah ćemo pristupiti uređenju našeg šetališta, javnih površina i Starog grada. Uklonićemo vašarsku atmosferu, kič i nekulturu. Oslobodićemo Budvu haosa, dezorganizacije, neukusa i buke. Ovo je posljednja sezona u kojoj Budva liči na neku provincijsku zabit, a ne na metropolu crnogorskog turizma", istakao je Ivančević, ističući da Cdu ima spremne stručne timove, koji će, po izvršenoj finansijskoj reviziji i popisu imovine naše opštine, voditi Opštinu na efikasan i odgovoran način.

-Mi imamo stručne i obrazovane ljude, a ne partijske poslušnike i puke izvršioce odluka. Efikasna uprava je i naša obaveza prema građanima Budve. Vraćanje povjerenja u institucije vlasti je politički i organizacioni okvir za uspješno vođenje naše Budve.  U svemu ovome, lista "Cdu: Volimo Budvu!" očekuje podršku i razumijevanje svih koji žele dobro našoj Budvi. Pred Budvom smo svi jednaki! Nema opravdanja za bilo kakve surevnjivosti: svi su dobrodošli da pomognu našem gradu i našoj opštini. Volimo Budvu- naveo je Ivančević u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Portal Analitika