AMSCG: Oprezno zbog mokrih i klizavih puteva

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, pa se vozačima savjetuje oprezna vožnja, prilagođena uslovima na putu.
AMSCG: Oprezno zbog mokrih i klizavih puteva
Portal AnalitikaIzvor

Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, prvoj sekciji Smokovac - Uvac - Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Poda - Berane, zbog geotehnickih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

(Mina)

Portal Analitika