Fudbal

PREOKRET INTERA: Juve pao na "Meaci", gol i asistencija Ikardija

Fudbaleri Intera savladali su Juventus nakon preokreta 2:1, na svom "Đuzepe Meaci". Tako je poslije tri kola novi lider Serije A Napoli sa deset bodova, jednim više od "stare dame", dok je Inter na diobi od 3-6. pozicije sa Romom, Lacijom i Kjevom.
PREOKRET INTERA: Juve pao na "Meaci", gol i asistencija Ikardija
Portal AnalitikaIzvor

Sva tri gola viđena su u drugom dijelu, Juventus je poveo u 64. minutu golom Lihtštajnera. Prethodno je Sandro prošao po lijevoj strani i centrirao u peterac, a Švjacarac sve lijepo pratio i poslao loptu u mrežu.

Međutim, u roku od samo 12 minuta Inter je preokrenuo.

Poravnao je Mauro Ikardi u 68. minutu poslije kornera Evera Banega, a potom je Argentinac asistirao rezervisti Perišiću, koji je matirao Bufona u 78. minutu.

Juve je u finišu imao dobru priliku preko Pjanića, koji je šutirao preko gola iz slobodnog udarca, pa je Inter stigao do velike pobjede.

Stevan Jovetić je meč odgledao s klupe.

Sasuolo nanio prvi poraz Đenovi, prvijenac Kaljarija

Fudbaleri Sasuola pobijedili su danas na svom terenu Đenovu sa 2:0, dok je Kaljari s 3:0 trijumfovao protiv Atalante u utakmicama četvrtog kola italijanske Serije A.

Sasuolo je do drugog trijumfa u prvenstvu došao golovima Matea Politana u 58. minutu iz jedanaesterca i Greogoara Defrela u 66.

Sasuolo je današnom pobjedom "izbio" na 10. mjesto na tabeli Serije A sa šest bodova, koliko ima i Đenova, ali i utakmicu manje, te zauzima šesto mjesto.

Kaljari je do prve pobjede u šampionatu došao lakše od očekivanog. Golove u trijumfu protiv Atalante postigli su Marko Borijelo u osmom i 73. minutu, kao i Marko Sau u 55.

U ostalim utakmicama Krotone i Palermo odigrali su neriješeno 1:1, dok na utakmici između Torina i Empolija nije bilo golova.

Beta, rtcg.me

Portal Analitika