Politika

Martinović viđen na mitingu DF-a: Stara ljubav zaborava nema

Predsjednik profesionalne bokserske organizacije i kandidat za poslanika u ime Demokratske Crne Gore Milorad Mijo Martinović, samo dva dana pred predstavljanje programa te partije, viđen je na predizbornom skupu Demokratskog fronta u Budvi.
Martinović viđen na mitingu DF-a: Stara ljubav zaborava nema
Portal AnalitikaIzvor

Martinović, koji se inače nalazi na 18. mjestu poslaničke liste Demokrata, u srijedu je bio među pristalicama Demokratskog fronta, koji su se okupili na mitingu tog političkog saveza u Budvi. Martinovića su na tom skupu snimile kamere Srpske televizije, a kadrovi na kojima se on jasno vidi pušteni su juče u centralnom dnevniku te televizije.

Na snimku iste televizije vidi se Martinović prilikom predstavljanja programa Demokrata Crne Gore. Bivši bokser i član nekadašnjeg Liberalnog saveza Milorad Martinović Demokratskoj Crnoj Gori pristupio je početkom proteklog mjeseca, a člansku kartu Demokrata uručio mu je 7. avgusta lider stranke Aleksa Bečić.

Predsjednik profesionalne bokserske organizacije dospio je žižu javnosti kada su ga u noći protesta Demokratskog fronta 25. oktobra prošle godine u Podgorici brutalno pretukli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice crnogorske policije. Ubrzo nakon ovog incidenta suspendovan je komandant SAJ-a Radosav Lješković, a postupak se vodi i protiv dvojice pripadnika SAJ-a. Martinović se povodom tog slučaja nagodio sa državom koja mu je isplatila nešto više od 100 hiljada eura. Martinović je potom od strane opozicione javnosti i medija proglašen ,,simbolom“ jesenjih protesta u režiji Demokratskog fronta.

Martinović se izljubio sa Kneževićem i Mandićem

Lideri Demokratskog fronta koje je kontaktirala Pobjeda potvrdili su da se Martinović pojavio na njihovom mitingu u Budvi i da se pozdravio sa liderima Fronta.

Tačno je da se naš veliki prijatelj Mijo Martinović pojavio na našem veličanstvenom predizbornom mitingu u Budvi. Srdačno smo se pozdravili i izljubili - rekao je predsjednik DNP-a Milan Knežević za Pobjedu precizirajući da se Martinović srdačno pozdravio i sa liderom Nove Andrijom Mandićem. (Pobjeda)

Portal Analitika