Crna hronika

Policija traga za Draženom Bulatovićem

Policija intenzivno traga za Podgoričaninom Draženom Bulatovićem, koji je juče u podne ispred prodavnice ,,Bis“, u naselju Zagorič, ranio sugrađanina Vlada Stanišića.
Policija traga za Draženom Bulatovićem
Portal AnalitikaIzvor

Ranjeni Stanišić je odmah nakon incidenta prevezen u Klinički centar gdje je konstatovana rana na desnoj ruci. Kako su kazali iz KCCG, Stanišić nije životno ugrožen.

Povod za pucnjavu bila je svađa do koje je došlo prethodne noći dok je Stanišić kao radnik firme ,,Titan sekjuriti“ išao u obilazak određenih objekata u blizini stadiona Budućnosti. Prema nezvaničnim informacijama, dok je obilazio objekte Stanišić je oko dva sata ujutro naišao na nekoliko mladića koji su počeli da ga provociraju, nakon čega je došlo do svađe.

Međutim, nije se završilo na svađi jer je Stanišić u subotu ujutro dobio nekoliko prijetećih poruka od mladića sa kojim je prethodne noći imao neprijatan susret. Poslije kraće prepiske Stanišić je sa Bulatovićem, jednim od mladića, dogovorio susret u podne u Ulici Nikole Tesle u podgoričkom naselju Zagorič kako bi se izmirili.

Uprkos dogovoru o pomirenju, Bulatović je nastavio svađu. U jednom trenutku je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u asfalt. Kako se Stanišić nije uplašio i pobjegao, izrevoltirani Bulatović je pucao prema njemu i ranio ga u ruku nakon čega se dao u bjekstvo sa mjesta pucnjave. Podgorički inspektori su u roku od dva sata identifikovali napadača i prikupili materijalne dokaze protiv njega. (Pobjeda)

Portal Analitika