Društvo

Vujanović: Nadoknadićemo štetu stočarima

Svim stočarima kojima su uginula goveda usljed bolesti kvrgave kože, biće nadoknađena šteta u proceduri koja će voditi računa, da se to realizuje što prije, poručio je predsjednik Filip Vujanović.
Vujanović: Nadoknadićemo štetu stočarima
Portal AnalitikaIzvor

"Nijesam u ekspertskom smislu u prilici da dajem nikakve ocjene, ali mogu da uputim poruku da je neophodno nadoknaditi štetu i obezbijediti domaćinima da nastave ono što su ranije radili da nemaju nikakvu štetu u svom domaćinstvu", rekao je Vujanović novinarima na Žabljaku.

On je na svečanoj sjednici posvećenoj Danu opštine, čestitao građanima i nadležnima praznik.

"Vujanović je iskazao zadovoljstvo za ono što je učinjeno između dva praznika, što se vidjeli i iz prikazanog da je učinjeno značajno i da su realizovani vrijedni projekti za Žabljak . Resursi se kvalitetno koriste, sa ambicijom da Žabljak ostvari onaj razvoj koji je primjeren njegovim izuzetnim resursima", saopšteno je iz kabineta predsjednika.

Vujanović je i ovom prilikom iskazao poštovanje Sloveniji i naglasio da je u okviru razvojne pomoći Slovenije značajan dio  usmjeren prema Žabljaku.

"Procijenilo se da planinski turizam, u kome Slovenija ima bogata iskustva, može kvalitetno da se prenese i na prostor Žabljaka. Brojni infrastrukturni projekti  rađeni  su i iz razvojne pomoći Slovenije i opredjeljenje Slovenije  je da taj program nastavi", rekao je predsjednik.

On je dodao kako je ubijeđen da je lokalna uprava Žabljaka usmjerena na razvojne projekte na pravi način, uz želju da učine sve da se iskoriste ovi bogati resursi tog kraja i  budu valorizovani  u svim njegovim vrijednostima  za dobro svih građana.

Portal Analitika