AMSCG: Umjerena frekvencija vozila, kolovozi mokri

Saobraćaj se obavlja po pretežno mokrim kolovozima uz umjerenu frekvenciju vozila, a vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.
AMSCG: Umjerena frekvencija vozila, kolovozi mokri
Portal AnalitikaIzvor

Na putevima na kojima su u toku radovi, izmijenjen je režim vožnje zbog čega je neophodna dodatna pažnja.  

Na regionalnom putu R-10 Crkvice - Vrulja u periodu do 15. novembra zbog minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Do 1. oktobra na regionalnom putu R-1 dionica Cetinje - Njeguši zbog minerskih radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi saobraćaja za sve vrste vozila, izuzev nedjeljom, su u vremenu od 8 do 10 i od 14 do 16 sati.

Do 31. decembra zbog izvođenja minerskih radova na stopi mosta Moračica auto-puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo obustavlja se saobraćaj u trajanju ne duzem od 30 minuta u terminu od 8 do 10 i od 12 do 14 sati.

Do 20. decembra zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 dionica Risan - Perast, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Do 30. septembra zbog geotehničkih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale, na magistralnom putu M-2 dionica Poda - Berane biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Izvor: AMSCG 

Portal Analitika