Politika

SD: Ulagati u mlade, za ljepši Nikšić

Ulaganje u mlade je investicija za ljepšu budućnost Nikšića, poručio je predsjednik Socijaldemokrata (SD) Crne Gore, Ivan Brajović, čestitajući Dan opštine Nikšić.
SD: Ulagati u mlade, za ljepši Nikšić
Portal AnalitikaIzvor

Brajović je čestitku uputio predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Nikšić, građankama i građanima.

“Ono što je u prethodnim godinama postignuto na planu razvoja ovog grada pokazuje da je život u Nikšiću znatno unaprijeđen, ali da svakako stoji otvoren prostor za brojna ulaganja i nove projekte. Ova najveća crnogorska opština, raspolaže brojnim potencijalima, a uz pomoć pravih investicija i adekvatnom raspodjelom resursa, uvjeren sam da će u godinama koje slijede, Nikšić ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak”, naveo je Brajović.

On je poručio da svi moraju biti usmjereni na obezbjeđivanje boljih mogućnosti za mlade ljude i dodao da se SD za to posebno zalaže.

“Ulaganjem u njihovu budućnost investiramo u ljepšu budućnost Nikšića. Neophodno je da svi, postepenim koracima, damo svoj doprinos adekvatnom razvoju industrijske proizovodnje i podizanju nivoa sveukupnog životnog standarda ljudi u ovom gradu”, dodao je Brajović.

rtcg.me

Portal Analitika