Politika

OO DPS Kotor: Potvrđena lista „Kotor SIGURNIM KORAKOM! DPS Milo Đukanović“

Opštinska izborna komisija Kotor potvrdila je odborničku listu Demokratske partije socijalista za predstojeće lokalne izbore u Kotoru. Lista „Kotor Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović“ prva je potvrđena lista za učešće na lokalnim izborima u Kotoru 16. oktobra.
OO DPS Kotor: Potvrđena lista „Kotor SIGURNIM KORAKOM! DPS Milo Đukanović“
Portal AnalitikaIzvor

Reprezentativna lista DPS-a, osvježena i podmlađena, sa 70%  novih lica, 22% mladih i više od 30% žena, na ovim izborima predstavlja garant za pobjedu i snagu za dalji prosperitet Crne Gore i Kotora. Naša lista oslikava građansku strukturu po kojoj je Kotor i prepoznat i zbog toga ćemo biti posvećeni isključivo pozitivnoj kampanji, idejama i projektima za razvoj Kotora.

Sa konkretnim izbornim programom koji nudimo i listom kandidata koja okuplja kompetentne ljude iz različitih oblasti, spremni smo da radimo na razvoju grada, zarad kvalitetnijeg i ljepšeg života u našoj sredini. Prioritetni projekti koje želimo da realizujemo su novi infrastrukturni i komunalni sadržaji od značaja za svakodnevni život Kotorana i gostiju Kotora. 

Sigurni smo da će odbornička lista na čelu sa Željkom Aprcovićem biti apsolutni favorit na predstojećim lokanim izborima i da će građani prepoznati kvalitet naše vizije Kotora i dati podršku Demokratskoj partiji socijalista, navodi se u saopštenju OO DPS Kotor.

 
 
Portal Analitika