Politika

DPS: DF od svog beščašća pravi medijski spektakl

Osvjedočenom lažovu Nebojši Medojeviću i četničkom vojvodi Andriji Mandiću, liderima Demokratskog fronta, očigledno ništa nije sveto, pa ni jedan od najvećih islamskih praznika - Kurban Bajram. Dane koji su obilježeni mirom, tolerancijom i slogom među stanovništvom islamske vjeroispovijesti, čelnici Demokratskog fronta su iskoristili za provociranje i uznemiravanje građana na Karabuškom polju, tvrde iz Demokratske partije socijalista (DPS).
DPS: DF od svog beščašća pravi medijski spektakl
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje DPS-a prenosimo integralno:

“Ni to im nije bilo dovoljno, već su od svog beščašća pokušali da naprave medijski spektakl i sebe predstave kao dobronamjerne građane koji su samo željeli da čestitaju Bajram jednoj porodici. I to okićeni partijskim zastavama!

Ova provokacija je samo još jedan dokaz na šta su spremni Mandić i Medojević. Licemjerni pokušaj da izbrišu sjećanje na dane kada je četnički vojvoda predvodio kolone ka Tuzima ili na nedavne događaje ispred Skupštine kada su čelnici Demokratskog fronta, kukavički skriveni u masi, vrijeđali na nacionalnoj i vjerskoj osnovi poslanike, pripadnike drugih nacionalnih manjina.

Jasno je da Demokratski front nije išao na Karabuško polje da pridobija glasače za 16. oktobar jer i oni sami odlično znaju da je to zaludna rabota. Cilj je bio izazivanje konfliktnih situacija i destabilizacija uoči oktobarskih izbora. Jer samo u takvom scenariju DF moze tražiti opravdanje za poraz 16. oktobra”.

Podsjećamo, članovi Predsjedništva Demokratskog fronta (DF), saopštili su juče da DPS u kampanji ucjenjuje i zastrašuje građane. Oni su pozvali DPS i njegovog lidera da obustavi, kako su kazali, prljavu kampanju. Funkcioner DF-a Nebojša Medojević saopštio je da su tokom jučerašnje posjete Karabuškom polju njihovi aktivisti napadnuti.

Portal Analitika