Muzika

No Đani, no party: Umjesto svjetskih zvezda, svi bi folkera na Exitu!

Folk pjevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, muzičar je kojeg bi publika najradije voljela da vidi na narednom Exit festivalu.
No Đani, no party: Umjesto svjetskih zvezda, svi bi folkera na Exitu!
Portal AnalitikaIzvor

Tako bar pokazuje anketa koju su organizatori ovog festivala objavili na Fejsbuku. Naime, oni su fanove upitali koga bi najviše voljeli da čuju uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi naredne godine, a od skoro dvije hiljade komentara, većina je predložila – Đanija.

Tim povodom oglasili su se organizatori, koji su objavili šaljivu fotografiju, uz komentar da će zbog velikog interesovanja Đani sljedeće godine nastupiti na svim binama popularnog festivala.

1oxktkqturbxy84n2u1zgjiyzhhnjq4ytu4mjy3nmvmmtlkythlogzmmc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

“Shvativši da je Đaniverzujm progovorio i posložio svoje zvijezde, odlučili smo da se zahvalimo svim agentima i svjetskim zvijezdama na dosadašnjoj saradnji uz poruku "Vi nas nikad i niste voleli!" Nakon duge neprospavane noći, u strahu da ne poludimo, shvatili smo šta nam sve nedostaje i donijeli odluku da iduće godine na svakoj bini, u svakom terminu, tokom sve četiri noći i dana, nastupa jedan i jedini, neprikosnoveni – Đani, poručili su organizatori i dodali:

“Nismo još uvijek uspjeli da stupimo u kontakt sa njegovim menadžmentom i ostaje nam samo da se nadamo da će njegovi planovi turneje za narednu godinu da se poklope sa datumuma održavanja festivala. Takođe, svjesni da je donekle nezgodno i u određenoj mjeri prkosi zakonima termodinamike da se Đani lično ili sam pojavi u isto vrijeme na preko 20 bina, pokrećemo globalni inter-galaktički konkurs za Đanijeve dvojnike! Neophodno je da suvereno vladaju repertoarom, što bi se reklo "litar na litar", te da posjeduju univerzalni šmekerski duh svojstven one & only, svetskom, a našem Đaniju”, kažu oni.

Portal Analitika