Društvo

Vozio kombi pun djece, preticao šlepera preko pune linije u krivini

Sigurnost većeg broja djece ugrožena je danas od strane nesavjesnog vozača koji je kontrolišući kombi na putu kroz Platije pretekao šlepera na punoj liniji.
Vozio kombi pun djece, preticao šlepera preko pune linije u krivini
Portal AnalitikaIzvor

Novi čin nesavjesnih vozača, objavljen je na Facebook stranici ''Podgorički vremeplov'' a ovo reagovanje građana Crne Gore samo je još jedno u nizu upozorenja o tome ko sve u svojim rukama drži živote naših mališana.

Ova dionica u Crnoj Gori je poznata kao ''rizična'' kod većine vozača, a o ''profesionalnosti'' dotičnog šofera govori i sama fotografija na kojoj se vidi da je preticanje obavljeno u krivini, malo prije tunela. Da izuzmemo činjenicu da je ovim preticanjem ugrozio kako sopstvenu tako i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju, nego je zbog par minuta bržeg dolaska ugrozio bezbjednost velikog broja djece. Uzevši u obzir da se iza krivine nalazi tunel, pravo je čudo da neko iz suprotnog pravca nije naletio, te je srećom sve prošlo bez posljedica.

majstor-2

Podsjećamo, zbog nesavjesnosti vozača zabilježen je ogroman broj saobraćajnih nesreća na crnogorskim putevima, te iz AMSCG svakodnevno upozoravaju na dodatnu opreznost i poštovanje saobraćajnih pravila.

L.Đ.

Portal Analitika