Politika

OO DPS Plužine: SNP zaključao život u Plužinama

''Koalicija „Ključ“ je puno toga obećala u svom bjelopoljskom pohodu ka sjeveru Crne Gore a upravo se na sjeveru nalazi jedna od najvećih adresa njihove nesposobnosti'', navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Plužine.
OO DPS Plužine: SNP zaključao život u Plužinama
Portal AnalitikaIzvor

Oni navode da ako je po broju prikupljenih potpisa, SNP, ključna članica „Ključa“, onda treba da dođu u Plužine da vide kako su zaključali život u ovom gradu.

''Dvije decenije na vlasti sa istim fasciklama, istim dnevnim redovima, istim ljudima na rukovodećim mjestima. Sa najvećim budžetom po glavi stanovnika u Crnoj Gori, uspjeli su da „protjeraju“ Pivljane sa svojih ognjišta i da broj stanovnika u odnosu na 2003. godinu smanje za 1300. Imaju pare ali nemaju znanja i želje da ulože i jedan cent u razvoj Plužina. Oni ne žele razvoj Plužina jer bi sa razvojem i novim radnim mjestima došli novi ljudi pred kojima bi njihova decenijska učmalost bila nemoćna'', ističe se u saopštenju.

Kako dalje govore ono što je SNP kao ključna članica „Ključa“ uspjela da uradi u Plužinama je primjer koji treba izučavati kroz odgovor na pitanje – ''kako sa najvećim budžetom uspjeti da budete među najmanje razvijenim u državi''.

''Radno mjesto se ponekad otvori u pretrpanoj opštinskoj administraciji a isklučivi uslov zaposlenja je partijska knjižica SNP-a, za „srećnike“ koji je imaju. Osiromašili su Pivljane, „rašćerali“ su Pivljane, one koji su tu ostali „zaključali“ su u fascikle stare decenijama ali će im Pivljani sve to vratiti na pravi način 16. oktobra'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika