Politika

SDP: Ko o čemu DPS o izdajnicima

''Povodom jučerašnjih izrečenih neistina i uvreda sa jučerašnjeg skupa DPS-a obraćamo se građanima Petnjice. SDP nema potrebe da svoj odnos prema Petnjici i Crnoj Gori dodatno pojašnjava jer o tome najbolje govore djela'', navodi se u reagovanju Almira Rebronje povodom jučerašnje izjave Duška Markovića.
SDP: Ko o čemu DPS o izdajnicima
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo, Marković potpredsjednik DPS-a, je juče kazao SDP u opijenosti sopstvenom veličinom nije shvatila kolika je snaga DPS-a niti da će im se izdaja obiti o glavu.

Iz SDP-a na to odgovaraju da nema potrebe da svoj odnos prema Petnjici i Crnoj Gori dodatno pojašnjava jer o tome najbolje govore djela. 

''Projekat vraćanja statusa Opštine Petnjici, kao i projekat nezavisne Crne Gore su na našim leđima ugledali svjetlost dana i postali realnost, i na to smo s punim pravom ponosni. SDP kontinuitet takvog iskreno dobrog odnosa prema Petnjici pokazuje konkretno na ovim izborima i najboljim pozicioniranjem njenog predstavnika na listi kandidata za poslanike u Skupštini Crne Gore u odnosu na sve ostale liste na ovim izborima”, navodi se u reagovanju kandidata SDP-a za poslanika, Almira Rebronje.

Dodaju da to što ih, kako kažu, potpisnik osnivanja ravnogorskog četničkog pokreta naziva izdajnicima, njima je nepogrešiv pokazatelj da su na pravom putu. 

“Izdajnici smo bili i 90-ih dok su oni zajedno sa onim pod čijim sloganom nastupaju na ovim izborima deportovali naše građane i sunarodnike, tako da riječ izdaja izgovorena iz njihovih usta upućena prema nama, kod ponosnih građana može biti samo kompliment. Znamo da nije slučajno izabran slogan Miloševićeve ideologije Sigurnim korakom, već da se njime DPS simbolički i suštinski vraća na svoje početke”, kaže Rebronja.

“Stoga pozivamo građane Petnjice da ne dozvole da budu prevareni od ljudi iz DPS-a koji ih prepadaju i koji im pokušavaju izbrisati pamćenje, a već su odavno svojoj djeci i sebi pripremili rezervne države”, zaključio je on.

Portal Analitika