Marketing

Magenta 1 Biznis u ponudi Crnogorskog Telekoma

Crnogorski Telekom uvodi nove Magenta 1 Biznis pakete namijenjene poslovnim korisnicima za bezbrižnu komunikaciju u kancelariji i van nje, kao i sigurno online poslovanje uz najveće brzine interneta.
Magenta 1 Biznis u ponudi Crnogorskog Telekoma
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Magenta 1 Biznis ponuda povezuje sve servise u jedno rješenje, uz brz i jednostavan proces aktivacije,jedan ugovor i jedan račun.

U ponudi su tri Magenta 1 Biznis paketa, koji uključuju mobilnu i fiksnu telefoniju i internet, kao i Cloud servise, uz značajne povoljnosti za svaki od navedenih segmenata.

Tako, na primjer, Magenta 1 Biznis L paket za mobilni segment uključuje 400 minuta ka svim mrežama u CG, 5000 minuta i 2000 poruka u mreži i 2 GB interneta, u fiksnom segment 2000 minuta u mreži, neograničeni internet, kao i Cloud prostor za čuvanje podataka, antivirus licence i vidljivost firme na portalu www.pronadjifirmu.me.

Dodatno, uz ovaj paket korisnik dobija i 10 GB mobilnog internetapo punoj brzini, promotivno 6 mjeseci. Mjesečna pretplataza navedeni paket, koja uključuje i naknadu za pristup mreži, iznosi 49.90 eura mjesečno (sa PDV-om).

Povoljnosti Magenta 1 Biznis paketa važe za jedan fiksni i jedan mobilni broj, uz mogućnost uključivanja i dodatnih fiksnih i/ili mobilnih brojeva u Magenta 1 Biznis tim uz dodatne benefite.

Za nove Magenta 1 Biznis korisnike oprema i instalacija je besplatna u toku promotivnog perioda.

Portal Analitika