Zabava

VJENČANJE KAO IZ BAJKE: Jelena Đorđević izgovorila sudbonosno "da" na Svetom Stefanu

Crnogorska pjevačica Jelena Đorđević vjenčala se u petak 9. septembra sa Vidakom Božovićem na Svetom Stefanu u restoranu ,,Agora”.
VJENČANJE KAO IZ BAJKE: Jelena Đorđević izgovorila sudbonosno "da" na Svetom Stefanu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Jelena i Vidak su ,,da” izgovorili pred 250 zvanica uz gudački kvartet koji je svirao njima značajne kompozicije. Jelena je profesor teorije i istorije umjetnosti i radi u Centru za kulturu Tivat, a Vidak je građevinski inženjer i umjetnički rukovodilac KUD ,,BOKA”. Upoznali su se prije šest i po godina kada je Vidak počeo da igra u Jeleninom matičnom folklornom ansamblu ,,Budo Tomović” iz Podgorice.

– Organizacija je bila moja, i sve je do samog vjenčanja bilo suviše stresno za mene: sve je bilo na otvorenom, prognozirano je nevrijeme, međutim, nebo je bilo savršeno sve do samog kraja kada je pala kiša, ali tada je već žurka bila gotova. I zaista, ovo je moj novi – najljepši dan u životu – kazala je Jelena.

jelenadj1
Bilo je tu mnogo emocija, suza, smijeha, a najviše plesa, dodaje ona.
– Uopšte nismo sjeli za mladenački sto, niti Vidak i ja, niti kumovi, jer žurka je bila sjajna. Za najbolji provod bili su zaduženi ,,Blah Blah bend” iz Beograda i ,,Atlas bend” -moje kolege iz Podgorice, a Vidak i ja smo na podijum među goste ušli pjevajući ,,Mirakul” od Gibonni-ja, umjesto prvog plesa. Iako smo odlični plesači, riješili smo da zapjevamo. Žurka se uz nas nastavila do poslije ponoći, a bila je takva da smo lomili daske na podijumu – uz osmijeh prenosi utiske Jelena.
Zadovoljni su i srećni, kaže ona.
– I dalje nam se javljaju prijatelji, kolege, rođaci sa dobrim utiscima i uspomenama. Nismo željeli tradicionalnu svadbu, napravili smo vjenčanje i žurku kakvu smo uvijek zamišljali, i jedva čekam da pogledam video – ističe Jelena.jelenadj2

Kao što je navela, organizacija je bila velika, budući da se na tom mjestu nikada nije organizovalo vjenčanje sa većim brojem gostiju, pa su Jelena i Vidak morali da obezbijede i iznajme sve, osim pića: inventar, ketering, konobare, dekoraciju, do escajga, stoljnjaka i slično. Torta je bila napravljena od krofnica.

Vjenčanica je italijanska, koju je Jelena kupila još prošle godine, dok je veo radila Amina Hasanbegović, i sama Jelena uz potrošenih 1440 Swarovski kristala.
– Upustila sam se u tu ludost, ne znajući koliko će mi vremena oduzeti, ali pomogle su mi moje prijateljice, tako da sam imala veo kakav sam željela. Istina, mnogo truda za pola sata nošenja, ali nema veze – ni ovoga puta osmijeh nije silazio s Jeleninog lica dok se prisjećala kako su tekle pripreme.

jelenadj3

Vjančanju su među mnogobrojnim prijateljima prisustvovali i Jelenin najbolji prijatelj Bane Nedović, Nina Žižić, Rajo Simonović, Ivan Vukčević, Žarko Marković, Dušan Kovačević, Amina Hasabegović, Aleksandra Bučevac, Maja Muratović i drugi…

Nakon kraćeg odmora na Svetom Stefanu, bračni par se vratio u Tivat gdje sada žive, a ovih dana planiraju prvo bračno putovanje.

MNE Magazin

Portal Analitika