Politika

Medojević: Aktivisti DPS-a su nas napali na Karabuškom polju

Članovi Predsjedništva Demokratskog fronta (DF), na vanrednoj konferenciji, saopštili su da Demokratska partija socijalista (DPS) u kampanji ucjenjuje i zastrašuje građane i pozvali DPS i njegovog lidera da obustavi, kako su kazali, prljavu kampanju. Funkcioner DF-a Nebojša Medojević saopštio je da su tokom jučerašnje posjete Karabuškom polju njihovi aktivisti napadnuti.
Medojević: Aktivisti DPS-a su nas napali na Karabuškom polju
Portal AnalitikaIzvor

 “Prema našim saznanjima, Milo Đukanović je lično nazvao izvjesnog Suka Agovića, penzionisanog policajca i predsjednika MZ Karabuško polje da organizuje napad na lidere Pokreta za promjene (PzP) koji su juče prvi put učlanili više od 20 članova DPS-a, bivših članova DPS-a, u PzP. U ovoj akciji napada na lidere PzP i DF, učestvovao je Esad Škrijelj, vlasnik fabrike Plasal, za koga postoji osnovana sumnja da je s bivšim gradonačelnikom Mugošom oštetio opštinu i državu za više miliona eura. U napadu su učestvovali Sead Šabotić, Muzafer Sijarić, Dževad Zeinović, Kozar Nada i Mersudin Hadžalić, predsjednik DPS-a za Karabuško polje, kao i Jorhan Rašović, predsjednik mladih DPS-a za Karabuško polje”, saopštio je Medojević.

On je pozvao predsjednika DPS-a, Mila Đukanovića, da “osudi svoje aktiviste”.

“Evo im imena, da se javno izvini meni i mojim saradnicima za ovaj brutalni napad na Karabuškom polju i da javno kaže da će aktivisti DF-a i da će kampanja DF-a moći da se nastavi u skladu sa Ustavom i zakonima”, poručio je Medojević.

(RTCG)

Portal Analitika