Društvo

Danilović: Prihvatio sam ostavku Radulovića

Ministar unurašnjih poslova Goran Danilović rekao je danas da je prihvatio ostavku načelnika barske policije Miloša Radulovića.
Danilović: Prihvatio sam ostavku Radulovića
Portal AnalitikaIzvor

Radulović je podnio ostavku nakon ubistva Slavka Pekovića u Baru, i o svojoj odluci je obavijestio Danilovića, kao i direktora policije Slavka Stojanovića koji je ostavku odbio.

"Zvao me gospodin Radulović, i ja sam mu na tome zahvalan, jer nije baš uobičajena praksa da samoinicijativno načelnici zovu direktno ministra. Mislim da je imao potrebu da mi to saopšti. Ja sam to prihvatio, vjerujući da je dobro odvagao, i ne mislim da nije u pravu", kazao je Danilović novinarima nakon sjednice Vlade.

On je dodao da mu je žao što neki drugi nijesu podnijeli ostavku.

"I mislim da neki drugi nijesu prihvatili ostavku Radulovića da ne bismo tražili njihovu ostavku. Biću najsrećniji ako počnemo redom da podnosimo ostavke, pa da je podnesem i ja, ili da se nesposobni skrajnu, i da me puste da radim i njihov posao, a ne da se kriju iza policajaca čija je moć ograničena“, kazao je Danilović.

On je rekao da pažljivo prati šta se dešava u Kotoru i u Baru, i da ne razumije ljude koji su profesionalci, a koji ne osjećaju nikakvu odgovornost za stanje u tim gradovima.

Izvor: Mina

Portal Analitika