Zanimljivosti

Dirljiv susret siročića koji je stegao srce svijetu (VIDEO)

Neobično dirljiv video susreta dvoje mališana koji su se sprijateljili u kineskom sirotištu nakon godinu dana rastopio je srca korisnika interneta.
Dirljiv susret siročića koji je stegao srce svijetu (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Četvorogodišnja Hana i trogodišnji Doson su se zbližili dok su odrastali u jednom kineskom sirotištu, ali je tada je Hana ušla u proces usvajanja od strane američke porodice iz Teksasa, piše Hafington post.

Šeron Sajks, Hanina mama, koja je i objavila video, primjetila je bliskost djevojčice i Dosona dok su je posjećivali u periodu sređivanja dokumentacije.

- Kad smo prolazili sirotištem i kad sam vidjela kako su njih dvoje bliski, pomislila sam da ne možemo njega ostaviti u Kini - rekla je Šeron koja se vratila u rodni Luisvil i počela tražiti porodicu za Dosona.

Molbu je podjelila i preko Fejsbuka, pa je njena priča ubrzo došla do Krisa i Ejmi Kleri koji imaju troje dece ispod pet godina, ali su odlučili da usvoje i kineskog dječaka.

Cela birokratska zavrzlama trajala je skoro godinu dana i nakon 11 mjeseci Hana i Doson su se konačno susreli na aerodromu u Dalasu.

- Zagrlili su se vjerovatno 400 puta i nisu prestajali - rekla je Ejmi Kleri.

 

blic.rs</p>

Portal Analitika