Zabava

IZBOR ZA MISS CRNE GORE: Do sada prijavljeno 170 djevojaka

Kampanja za ovogodišnji izbor za Miss Crne Gore počela je u junu, a trajaće do 20. oktobra. Finalno veče biće održano 29. oktobra u hotelu ,,Moskva” u Budvi. Do sada je prijave poslalo 170 djevojaka. Ovo je za MNE magazin saopštila Nikolina Lončar, PR agencije Miss Monte koja je organizator izbora.
IZBOR ZA MISS CRNE GORE: Do sada prijavljeno 170 djevojaka
Portal AnalitikaIzvor

“Kasting na kojem ćemo izabrati  15 finalistkinja biće održan 23. oktobra.  Djevojke će sjutradan doći na pripreme koje će trajati do finalne večeri.Pripreme podrazumijevaju  spremanje koreografije, fitinge, fotografisanje”, kazala je Lončar.

Ona je navela da se djevojke mogu prijaviti za izbor putem mejla: nikolina724@hotmail.co.uk ili missmonte2012@yahoo.com;

Podsjetila je da su kriterijumi: visina 175-185cm, težina 55-65kg, djevojke ne smiju imati pirsinge, tetovaže, ne smiju biti udate niti razvedene, takođe ne smiju imati djece, ne smiju imati vulgarne fotografije ili bilo kakve fotografije kompromitujućeg sadržaja (pa čak ni privatne).

Zvanična Miss Crne Gore za 2016. godinu će predstavljati našu zemlju na izboru za Mis  svijeta koji će biti održan u decembru ove godine.

“Jako je važno da sve djevojke budu spremne za ono što ih očekuje, kako na pripremama tako i nakon proglašenja najljepše. Izbor je trebalo da bude održan u avgustu, ali smo ga pomjerili za oktobar jer  smo željeli da svim djevojkama pružimo jednaku šansu, kako bi mogle da pošalju svoje aplikacije i da imaju dovoljno vremena da se adekvatno pripreme nakon prvobitnog kastinga za ono sto ih očekuje”, kaže Nikolina.

Ovogodišnja pobjednica ponijeće krunu dizajnerke Katarine Zlajić a krunu će joj predati aktuelna misica Nataša Milosavljević. Djevojke će nositi toalete Aleksandra Dada Jovanovića, za frizuru pobrinuće se tim Zorana Vukčevića, a za šminku Julija Đokaj.

Mne magazin

 

Portal Analitika