Ostalo

Srpski reprezentativac pretučen jer je nosio Zvezdin dres!?

Srpski reprezentativac u para-tekvondou Dušan Marisavljević pretučen je u Beogradu dok je čekao prevoz, a RTS javlja da su napadaču nasrnuli na njega zbog Zvezdinih obilježja.
Srpski reprezentativac pretučen jer je nosio Zvezdin dres!?
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Samo tri dana pred 152. "vječiti derbi" na ulicama Beograda dogodio se incident zbog navijačkog obilježja.

Radio televizija Srbije javlja da je reprezentativac Srbije u para-tekvondou Dušan Marisavljević pretučen jer je na sebi imao obilježja Crvene zvezde!?

"Stajao je na stanici, ni kriv ni dužan je dobio udarac u glavu, a treba da predstavlja svoju zemlju na Evropskom prvenstvu 16. septembra u Poljskoj", rekao je generalni sekretar srpskog Para-tekvondo saveza Bojan Todorović.

Incident se dogodio nakon posljednjeg treninga koji je Dušan odradio pred odlazak u Poljsku na Evropski šampionat.

Srpski reprezentativac objasnio je da je poslije treninga čekao autobus u dresu Crvene zvezde i sa rancem koji je imao obilježja tog kluba kada se pored njega zaustavio automobil iz kojeg je izašao napadač.

Dušan Marisavljević je dobio udarac u glavu poslije čega je završio u Urgentnom centru i svakako da će ovaj napad na njega ostaviti psihičke posljedice što je potvrdio i sekretar Saveza Bojan Todorović.

"Nadam se da će biti sve u redu. Ja bih volio da se Dušan revanšira tim huliganima nekom medaljom" zaključio je Todorović.

Foto: Telegraf.rs

Portal Analitika