Fudbal

Remi u Parizu, minimalac Atletika, šou Barse i Bajerna

Pari Sen Žermen i Arsenal su igrali neriješeno u Parizu 1:1, vicešampion Evrope Atletiko Madrid je savladao PSV u gostima 1:0, dok su Barselona i Bajern bili ubjedljivi protiv Seltika 7:0, odnosno Rostova 5:0, epilog je prvih mečeva Lige šampiona. Meč između Mančester Sitija i Borusije Menhengladbah je odložen zbog nevremena.
Remi u Parizu, minimalac Atletika, šou Barse i Bajerna
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

PSŽ je poveo nakon samo 44 sekunde, kada je Kavani pogodio nakon centaršuta Orijea. Arsenal je reagovao u nastavku, a bolju igru naplatio je u finišu kada je Sančez zatresao mrežu i donio bod "tobdžijama".

Atletiko je golom Saula odnio bodove iz Ajndhovena, a vicešampion Evrope je imao dosta sreće pošto je Oblak odbranio udarac Gvadrada sa bijele tačke u finišu prvog dijela. Stefan Savić je meč odgledao sa klupe.

Barselona je deklasirala Seltik 7:0, uz het-trik Mesija i četiri aistencije Nejmara, koji je i sam pogodio. Dva gola postigao je Suarez, a upisao se i Inijesta. Dembele je kod rezultata 1:0 promašio penal...

I Bajern je pokazao klasu, u Minhenu je stradao debitant Rostov 5:0. Goste je načeo Levandovski iz penala, prednost je duplirao Miler 2:0, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom dijelu je blistao Kimih koji je postigao dva gola, da bi "petardu" kompetirao Bernat.

Napoli je nakon preokreta savladao Dinamo u Kijevu 2:1. Junak Napolitanaca bio je dvostruki strijelac Arkadijuš Milik. Prethodno je Garmaš doveo Dinamo u vođstvo.

Bazel i Ludogorec su igrali neriješeno 1:1. Kafu je doveo goste u vođstvo, a remi je potpisao Stefel. Bešiktaš je golom Taliske u nadoknadi vremena stigao do boda protiv Benfike u Lisabonu 1:1. Prethodno je Ćervi pogodio za domaćina.

Portal Analitika