Politika

DPS: DF ne preza od toga da meta njihove agresije budu i maloljetna lica

Osmišljavanje i vođenje izborne kampanje je suviše ozbiljan posao da bi njime mogli uspješno da se bave politički i marketinški diletanti. Još ako su opsjednuti mržnjom prema jednom čovjeku, onda su na najboljem putu da se veliki novac i energija koju ulažu u tu kampanju okrenu protiv njih samih, stav je DPS-a.
DPS: DF ne preza od toga da meta njihove agresije budu i maloljetna lica
Portal AnalitikaIzvor

Iz vladajuće stranke odgovorili su na poruke koje je Demokratski front juče proslijedio korisnicima usluga dva operatera, Telekoma i Telenora, ne posredno prije početka predizbornog mitinga DPS-a na Cetinju.  

- Najbolja potvrda za to dolazi iz DF-a koji iz dana u dan uveseljava građane Crne Gore svojim „dostignućima“ u kampanji koju vode protiv DPS-a. Tako su uoči početne konvencije DPS-a na Cetinju smislili da na mobilne telefone širom Crne Gore upute uvredljivu SMS poruku, ugrožavajući time osnovna prava građana i pravni poredak. Da li će se time baviti Tužilaštvo i Agencija za elektronske komunikacije, prepuštamo njima da odluče. Ali, u političkoj ravni, taj jadni pokušaj prljave kampanje protiv DPS-a najviše govori o potpunoj nemoći DF-a da realnim argumentima vodi izbornu kampanju, ne prezajući čak ni od toga da meta njihove agresije budu i maloljetna lica. Nedostatak bilo kakvih valjanih argumenata koje bi suprotstavili izbornom programu DPS-a očituje se i u njihovom kritičkom osvrtu na pobjedničku konvenciju naše partije na Cetinju. Jedina zamjerka koju su pronašli čistunci iz DF-a odnosila se na odjeću i obuću ljudi sa poslaničke liste naše partije! Da nije tužno bilo bi zaista smiješno! U kojim se to odijelima i cipelama pojavljuju lideri DF-a pred crnogorskom javnošću? Gdje su im Armani trenerke u kojima su logorovali pod šatorima pred Skupštinom? Da li su ikada objasnili svojim sve malobrojnijim pristalicama kako su se to oni sami tako lijepo snašli u opustošenoj i uništenoj Crnoj Gori, kako je oni opisuju, sa sve stanovima i kućama u elitnim naseljima? Da li su ikada otkrili gdje ljetuju sa kompletnim porodicama i koliko koštaju ti aranžmani na najskupljim turističkim destinacijama? Kada o gladi i siromaštvu u Crnoj Gori govore Mandić i Medojević, onda je jedina prirodna reakcija – da vam se prevrne želudac! Građani Crne Gore mogli su da se uvjere i na početnoj, pobjedničkoj konvenciji naše partije na Cetinju da će kampanja DPS-a biti pozitivna, okrenuta realnim problemima i putevima za njihovo prevazilaženje. Podršku koju nam je dalo Cetinje, uvjereni smo, dobićemo i u narednih mjesec dana u svim gradovima Crne Gore - navodi se u reagovanju iz DPS-a.

Portal Analitika