Politika

Mugoša: Pregovaraćemo o programu, a ne o foteljama

Socijaldemokrate Crne Gore pregovaraće nakon izbora o programu a ne o foteljama, poručio je član Predsjedništva te partije Boris Mugoša.
Mugoša: Pregovaraćemo o programu, a ne o foteljama
Portal AnalitikaIzvor

„Socijaldemokrate su partija stručnih, ozbiljnih i odgovornih ljudi koji vode realnu i izbalansiranu politiku, odnosno politiku stabilnosti, pravednosti i progresa“, naveo je Mugoša.

Kako je rekao, Socijaldemokrate su partija moderne ljevice koja dosljedno, od samog osnivanja, nudi koncept Partnerstva za snažan ekonomski razvoj, jer samo bogata i razvijena država može biti država socijalne pravde.

„U pregovorima oko formiranja vlasti nakon izbora u kojoj će Socijaldemokrate biti ključni faktor političke stabilnosti, insistiraćemo na konsenzusu oko osnovnih ciljeva našeg koncepta Partnerstva za snažan ekonomski razvoj“, naveo je Mugoša.

Kako je saopštio, ciljevi kao sto su poboljšanje životnog standarda, očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, ravnomjeran regionalni razvoj i stvaranje većih šansi za mlade ljude moraju biti okosnica djelovanja svih progresivnih društvenih aktera u narednom periodu.

„Socijaldemokrate će nakon izbora pregovarati o programu, a ne o foteljama. Zato glas za Socijaldemokrate Crne Gore je glas za dosljednu politiku koja garantuje bolju i pravedniju Crnu Goru“, poručio je Mugoša.

Portal Analitika