Politika

Bojanić: Brajoviću, da li si moralna gromada ili nemoralna Ramada?

Na osnovu današnje informacije iz VDT, da se naslutiti da se sva odgovornost za zloupotrebe državnih resursa u korist Socijaldemokrata pokušava locirati na direktora Direkcije za željeznicu Nebojšu Obradovića, tvrdi nezavisni poslanik Mladen Bojanić.
Bojanić: Brajoviću, da li si moralna gromada ili nemoralna Ramada?
Portal AnalitikaIzvor

Bojanić kaže da krivica Obradovića jasna, ali da isto tako „svi znamo, od njega, preko članova SD-a, pa do cjelokupne crnogorske javnosti da je njegov pretpostavljeni, i partijski i profesionalni šef, ministar Brajović nalogodavac, pa i potpisnik zahtjeva za plaćanje upućenog državnom  trezoru“.

1309bojanic

„Zato pozivam ministra Brajovića da se odredi da li će biti moralna gromada i preuzeti svoju odgovornost, ili će ostati nemoralna Ramada, i svojoj poltičkoj ambiciji podrediti dalju sudbinu Nebojše Obradovića, odnosno cijele njegove porodice. Podsjećam ga da je Obradoviću zbog ovog djela zaprijećena zatvorska kazna u trajanju od 6 mjeseci do 3 godine. Neka se Brajović dobro zamisli da li je njegova fotelja vrijedna košmara u koji gura cijelu jednu porodicu. Izbor je njegov, on se pita za njihovu sudbinu“, ističe se u saopštenju Bojanića.

Portal Analitika