Crna hronika

Iza dojave o bombi na Svetom Stefanu stoji trinaestogodišnjak

Budvanska policija identifikovala je osobu koja je, kako se sumnja, 9. septembra lažno prijavila da je u turističkoj agenciji „Cipa travel“, na Svetom Stefanu, postavljena eksplozivna naprava.
Iza dojave o bombi  na Svetom Stefanu stoji trinaestogodišnjak
Portal AnalitikaIzvor

“ U pitanju je maloljetnik I. Z. (13) iz Podgorice “, saopšteno je iz Uprave policije. Vlasnik turističke agencije je u 12.25 časova obavijestio CB Budva da je njegova kćerka, koja je bila na radnom mjestu u ovoj agenciji, primila anonimni poziv da je postavljena eksplozivna naprava. Policija je utvrdila da je dojava bila lažna, a tužilac djelo kvalifikovao kao lažno prijavljivanje.

“Službenici CB Budva su, nakon preduzetih mjera i aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja, u toku kriminalističke obrade identifikovali lice za koje se sumnja da je lažno prijavilo da je u navedenoj agenciji postavljena eksplozivna naprava.  Službenici CB Budva su od I. Z. uzeli izjavu u svojstvu građanina, u prisustvu roditelja, budući da je ovo lice krivično neodgovorno zato što još nije navršilo 14 godina, o čemu su obavijestili nadležnog tužioca “, saopšteno je iz Uprave policije.  

Pobjeda

Portal Analitika