Politika

Krapović Ivančeviću: Poslije bitke svi su generali

Uvaženi gospodine Ivančeviću, prvo da naglasim da reagujem isključivo zbog građana Budve, iako je ovo ko zna koji put da me optužujete za populizam i prizemnu politizaciju.Naravno,uvjek je to u zavijenoj formi,a nikada otvoreno i imenom i prezimenom. Prvo je povod bio PPPNOB, danas je Buljarica, i jedno i drugo od najveće važnosti za prvu familiju, izjavio je predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva Dragan Krapović.
Portal AnalitikaIzvor

- Vi kažete da nećete dozvoliti betonizaciju Buljarice, i to kažete sada, kada je sve gotovo i već smo osujetili njihovu namjeru. Poslije bitke, svi su generali! Kažete, vi ste nova vlast i odluku treba donijeti nakon izbora, a ja kažem  da je Milova zamisao da kad već ne prolazi Buljarica, onda neka prođe Purko pa će nam je on donijeti nakon izbora. Varate se gospodine Ivančeviću, i vi i premijer Đukanović, poslije izbora pitaćemo se mi u Budvi i tada će se o sudbini Buljarice istinski pitati svi, a prvo oni koji žive tamo i čija je zemlja tamo. Dakle gospodo, za mene je politikantstvo ne reći ni riječ u jeku rasprave o problemu, a posle ovakvim saopštenjima pokušati da se pokupi koji poen. Veliki ste opozicionari gospodo iz CDU-a, zube oštrite na Srđu Popovića, istog onoga sa kojim ste prije samo nekoliko mjeseci putovali po Americi, a ni smijete nijednu riječ reći o Milu Đukanoviću gospodine Ivančeviću - naveo je Krapović u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Kako je dodao, nije ovo prvi put da gospoda iz CDU pokušavaju da polemišu sa njihovim stavovima.

- Iako  do sada nismo odgovarali jer smo izabrali da polemišemo samo sa DPS-om, ovoga puta ja moram jer su  ovo prije svega naše „budvanske stvari“  i zbog toga što su moje lično i skromno istupanje, i  politički angažman više puta okarakterisani kao politikanstvo, i to od strane onih koji su promjenili po nekoliko partija, uvijek i u svakoj novoj partiji su imali sve manje podrške građana, svaki put su konstruktivno, ekspertski i stručno kritikovali ovu vlast, a opet su nekako završavali sve poslove sa njom, podržavali su i učestvovali u „razvojnim projektima“ u Budvi, napredovali do toga da sada konačno imaju i svoje slične projekte, i naravno na kraju su i formalno dobili  mjesto za stolom, malo mjesto ali profitabilno. Vi gospodo pričate te pomirljive i ekspertske priče evo 25 godina, a pogledajte samo Budvu na šta liči danas i šta je produkt tih vaših priča. Vaših priča i politike DPS-a.

Nemam  nikakav problem sa takvim vašim pristupom, ali mi ćemo stvari nazvati pravim imenom, baviti se pravim stvarima, otvoreno pričati o svemu. Mislite li gospodine Ivančeviću, da je nama prijatno i ugodno da otvaramo te teške teme i da se bavimo njima, mislite da mi ne znamo te ljude o kojima pričamo, ili da  smo u zabludi da jedino mi imamo tapiju na moralisanje? Ne to nije nimalo ugodno, ali je nažalost neophodno i jedino  pošteno prema građanima u Budvi, mnogo poštenije od trabunjanja o obnovi, sanaciji i nekakvim  programima koje nikad niko nije vidio. Gospodine Ivančeviću, ovdje stavljam tačku na ovu polemiku, jer imam pametnija posla i prioritetnu metu u ovoj kampanji, a vidjećemo 16-tog oktobra što misle građani Budve - istakao je Krapović. 

Portal Analitika