Zabava

Žena neprolazne ljepote

Počela je još jedna nedjelja mode, a na Tom Ford reviji u Njujorku, slavna Sindi Kraford ukrala je svu pažnju prisutnih.
Žena neprolazne ljepote
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Njegova revija okupila je veliki broj javnih ličnosti, a među glavnim gostima bili su i Karli Klos, Naomi Kempbel, Džulijen Mur, Tom Henks, Džon Hem i nezaobilazna kraljica ljepote i glamura Sindi Kraford.

sindi1

Legendarna manekenka Sindi ima 50 godina, tijelo boginje i neprolaznu ljepotu.

Međutim, najviše duguje svom stavu. Ne odstupa od svojih damskih principa, zna da na pravi način iznese bilo koju odjevnu kombinaciju. I u farmerkama i patikama izgleda kao žena od milion dolara.

sindi2

Sinoć je na reviji nosila dugu bijelu haljinu sa otvorenim leđima, koja je ležerno patila liniju njenog tijela, i otkrila njenu i dalje impresivnu figuru.

"Zaista obožavam svoju haljinu od sinoć, osjećala sam se kao da sam u bijeloj majici. Tako je udobna! Volim sve modne pravce, ali da bi haljina bila savršena ne zavisi od same haljine. Treba da se osjećaš dobro u njoj, da budeš svoj, čak i da ne razmišljaš o odjeći", rekla je manekenka u intervjuu za wmagazine.com.

sindi3

Ova 175 centimetara visoka brineta ne skriva pojedinosti o svom zdravom načinu ishrane, a uprkos brojnim obavezama, ne propušta treninge tri puta nedjeljno.

foto: Getty

Portal Analitika