Politika

KONJEVIĆ: Ivanović htio da zloupotrijebi proceduru Vlade

Nakon što je potpredsjednik Vlade, Petar Ivanović, ocijenio da su ministri iz redova opozicije u Vladi izbornog povjerenja prikupljali političke poene "preko leđa" stočara, a u vezi sa slučajem pojave kvrgave kože goveda, reagovao je ministar finansija, Raško Konjević.
KONJEVIĆ: Ivanović htio da zloupotrijebi proceduru Vlade
Portal AnalitikaIzvor

"Nakon što smo ukazali da je gospodin Ivanović pozajmio informaciju iz Ministarstva poljoprivrede, vjerovatno zaboravljajući da više nije ministar poljoprivrede, i nakon što je pokušao na grub način da zloupotrijebi proceduru rada Vlade, nakon što mu je to ukazano, potpredsjednik Vlade, gospodin (Duško) Marković, koji je predsjedavao sjednici, je onemogućio gospodina Ivanovića i skinuo tu tačku s dnevnog reda. To je jedina istina o onome što priča gospodin Ivanović", izjavio je Konjević za TVCG.

Podsjetimo, Ivanović je na današnjem presu ponovio da je uputio dopis Ministarstvu finansija u kome je tražio da se obezbijede sredstva u iznosu od 29 hiljada eura, za preventivne mjere, protiv širenja bolesti goveda.  "Na taj dopis ministar finansija nije odgovarao 28 dana", kazao je Ivanović.

Rtcg.me

Portal Analitika