Crna hronika

Pretresali Delićevog brata, pištolj nađen kod druga

Službenici Centra bezbjednisti Nikšić preduzimajući pojačane aktivnosti na kontroli bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa, juče su sproveli raciju u lokalu "Čopinac" koji se nalazi u Ulici Serdara Sćepana.
Pretresali Delićevog brata, pištolj nađen kod druga
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaju Vikend novine tom prilikom policajci su kontrolisali Darka Vickovića, koji je poznat po izvršenju teških krivičnih djela i kao višestruki povratnik, kod kojeg su prilikom pretresa pronašli pištolj bez dozvole. Visković je inače sjedio u društvu sa Vanjom Delićem, rođenim bratom Vladana Delića, pomoćnika ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića protiv kojeg se vodi više istražnih postupaka zbog krivičnih djela falsifikovanja isprave i zloupotrebe službenog položaja.

Prema saznaju VN kod Vickovića u torbici je pronađen pištolj u ilegalnom posjedu, marke "TT", sa osam metaka u okviru i jednim metkom u cijevi. Policija je pretresala i Delića, koji je inače u avgustu ove godine izašao iz ZIKS-a sa izdržavanja višegodišnje kazne zatvora. Međutim, kod njega nije ništa pronađeno.

Vikend novine

Portal Analitika