Politika

ODGOVOR LAKUŠIĆU: "DPS ne pravi rezervne pozicije za profesionalce"

Demokratska partija socijalista (DPS) nema potrebu da pravi rezervne pozicije za funkcionere koji odgovorno obavljaju svoj posao, poručuju iz Odbora te partije u Glavnom gradu.
ODGOVOR LAKUŠIĆU: "DPS ne pravi rezervne pozicije za profesionalce"
Portal AnalitikaIzvor

“Da je panika u redovima DF-a zbog izbornog debakla koji će doživjeti na predstojećim parlamentarnim izborima 16. oktobra sve veća najbolje potvrđuju i navodi i ocjene g-dina Zorana Lakušiča, odbornika u Skupštini Glavnog grada. Iako su crnogorski mediji prenijeli stav najviših organa najjače partije u Crnoj Gori da na poslaničku listu ne kandiduje gradonačelnike, predsjednike opština i predsjednike skupština opština, politički nepismen g-din Lakušić se čudi kako na listi nema prvog čovjeka Podgorce”, navodi se u reagovanju DPS-a Glavnog grada.

Dodaju da DPS, zadovoljna rezultatima rada, i u partiji i u javnom životu, nema potrebu da pravi rezervne pozicije za funkcionere koji odgovorno, profesionalno i u interesu građana obavljaju svoj posao, a među kojima je, kako ističu, i gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović.

“U svemu ovome najviše brine to što osobe poput g-dina Lakušića sa ovolikim stepenom neznanja i površnosti učestvuju u procesu vaspitanja i obrazovanja djece, jer ko bar i malo poznaje njegov stručni i politički rad zna da on, niti može, niti ima čemu da ih uči. Komentarišući sastav poslaničke liste DPS-a, Lakušić bijedno pokušava da sebi izbori prostor na listi svoje partije. Gdje god da ga stave sigurno će pogriješiti”, poručuju iz DPS-a.

rtcg.me

Portal Analitika