Zanimljivosti

Koja slika vam se najviše dopada? Izbor mnogo govori o vama!

Test koji slijedi kratko traje, a njegovi rezultati otkrivaju detalje o vašoj ličnosti. Samo treba da odaberete sličicu oka koja vam se najviše dopada.
Koja slika vam se najviše dopada? Izbor mnogo govori o vama!
Portal AnalitikaIzvor

Dobro pogledajte i odaberite najzanimljviju sliku oka.

Rezultati su sljedeći:

Slika 1: Ako ste nju odabrali, vi ste direktna i otvorena osoba. Volite izazove, volite da rizikujete i hrabro idete kroz život. Međutim, kada se suočite sa problemima, postajete zatvoreni prema drugima. Nerado govorite o onome što vas muči.

Slika 2: Ona je najprimamljivija osobama koje su perfekcionisti, koje vole da sve urade kako treba i da njihov rad impersionira druge. Teže tome da uvijek budu pravedni, pa ih nepravda najviše naljuti.

Slika 3: Ovo oko biraju tajanstveni ljudi. Vješto skrivaju prošlost, jer ih prošlost najviše muči. Ne otkrivaju je drugima, ali nje nikako ne mogu da se oslobode. Ono što se desilo, sprječava ih da uživaju u sadašnjosti.

Slika 4: Mislioci biraju četvrtu sliku. Toliko su okupirani razmišljanjem, da ih to ometa da bilo šta urade. Zanimljivo je da njih, ma koliko drugačije izgledali, krasi visoko samopouzdanje.

Slika 5: Oko sa ključaonicom biraju ljudi koji su za okolinu velika misterija. Ni oni sami ne poznaju dovoljno sebe. Raspoloženje im se često mijenja, i govore samo ono u šta su 100 odsto sigurni.

Slika 6: Osobama koje su odbrale šesticu, ništa ne može da promakne. Vide sve i osjete sve. Dešava se često i da im potpuno nebitne stvari privuku pažnju. Lako ih je nasmijati, ali se brzo i naljute.

Slika 7: Ovo je izbor energičnih ljudi, onih koji lako ostvaruju svoje ciljeve. Ipak, višak energije može da ih učini veoma nervoznim.

Slika 8: Osmicu biraju ekscentrične osobe, koje privlače neobične stvari i koje imaju neobične hobije. Ne vole pravila, žele da svi budu ležerni kao oni, a okolina može ponekad da ih ocijeni kao nastrane.

Slika 9: Poslednja slika najprimamljivija je onima koji imaju veoma izraženu intuiciju i koji nepogrješivo procjenjuju ljude i situacije. Devetka se dopada osobama koje vole da ostalima pokažu da se razumiju u sve.

Izvor: B92.net/J.M.

Foto: higherperspectives.com

Portal Analitika