Crna hronika

UBISTVO VUKOSLAVČEVIĆA: Dvanaest hitaca u žrtvu, traga se za crnim motorom

Željko Vukoslavčević (40) iz Bara ubijen je u srijedu, pola sata prije ponoći, ispred ulaza zgrade u kojoj je živio u centru grada, a preliminarni rezultati istrage ukazuju da je motiv egzekucije neraščišćeni lični i poslovni odnosi.
UBISTVO VUKOSLAVČEVIĆA: Dvanaest hitaca u žrtvu, traga se za crnim motorom
Portal AnalitikaIzvor

Prema operativnim istražiteljskim podacima, ubica se pred zgradu u kojoj je Vukoslavčević stanovao dovezao motorom u pratnji još jedne osobe. Policija sada pokušava da identifikuje vlasnika crnog motora, koji su ubice koristili u egzekuciji. Prema saznanjima Pobjede, policija vjeruje da je Vukoslavčević poznavao ubicu, jer je sišao ispred zgrade kako bi razgovarao s njim.

Dvojica napadača došla su ispred njegove kuće motorom, pozvonila na interfon, nakon čega je Vukoslavčević izašao ispred ulaza. Ubica je kratko pričao sa žrtvom, a u jednom trenutku, nakon bučne rasprave, uperio pištolj kalibra devet milimetara u Vukoslavčevića i ispalio 12

hitaca, te se motorom odvezao sa prijateljem.

Pobjedin izvor blizak istrazi ispričao je kako je na Vukoslavčevića pucano iz neposredne blizine, ne više od metra razdaljine. Ispalio je 11 hitaca u prepone i noge, a onda kada je Vukoslavčević krenuo da pobjegne, pucao mu je u leđa.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Portal Analitika