Politika

DF traži hitnu sjednicu Odbora za praćenje primjene izbornog zakona

Poslanici DF-a Slaven Radunović, Koča Pavlović i Vladislav Bojović zatražili su danas hitno zakazivanje sjednice Odbora za praćenje primjene Zakona o izboru odbornika i poslanika u dijelu koji se odnosi na medije. Oni su tražili da se sjednica održi u ponedjeljak 12. septembra sa sljedećim tačkama dnevnog reda pokušaj zaustavljanja kampanje Demokratskog fronta u elektronskim medijima; slučaj devastacije bilborda i citylight-a u Baru.
DF traži hitnu sjednicu Odbora za praćenje primjene izbornog zakona
Portal AnalitikaIzvor

Iz DF-a navode da su prethodnih dana zabilježiliviše primjera drastičnog kršenja slobode govora i pokušaje da se od strane, kako tvrde, pojedinih državnih organa direktno utiče na pobjedničku kampanju DF-a.

- Takođe, na meti režimskih vandala našao se i propagandni materijal DF-a na više lokacija u Baru.  DF niko ne može zaustaviti na putu ka pobjedi 16. oktobra. Crna Gora nema vremena da čeka, 16. oktobra će se odlučivati između pogubne vladavine Mila Đukanovića i njegove lopovske družine i novog puta koji nudi DF – Da radi Crna Gora! Mi ili on – poručuju iz DF-a.

Portal Analitika