Abiznis

Ugradnja brojila na novim lokacijama

Nova elektronska brojila od ponedjeljka, 05.septembra, do subote, 09. septembra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:
Ugradnja brojila na novim lokacijama
Portal AnalitikaIzvor

Bijelo Polje 09.09

- Industrijska

- Nedakusi

- Novi tržni centar

- R. Medojevića

- F. O. Beograd 

Pljevlja 09.09

- RVI BB

Gusinje 07.09-09.09

- Kruševo

- Koljenoviće

- Gusanje

- Izbjegličko naselje

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

-Zbog radova na remontu dalekovoda Ponari-Virpazar, u petak 09.septembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Vranjina i Manastir Sv. Nikola.

-Zbog radova na dalekovodu Ubli, u petak 09.septembra, u terminu od 12.30 do 14.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  Ubli, Toke, Korita, Živkovići, Prelevići, Lazorci, Bezjovo, Orahovo, Građen, Prisoje i Cvilin .     

-Zbog radova u trafostanici Ribnica, u petak 09.septembra, u terminu od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje ispod Doma zdravlja, dio ul. 4 Proleterske i naselje oko Osnovne Škole Drač.

-Zbog radova u reonu trafostanice Stara Zlatica 3, u petak 09.septembra, u terminu od 9.30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio park šume Zagorič.       

Cetinje

-Zbog radova u trafostanici Novi Obod, u petak 09.septembra, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Luke Ivaniševića, dio Aerodroma, dio Mojkovačke ulice, ulica X crnogorske, dio ulice Vojvode Boža, ulica Nikole Lekića, dio Hercegovačke ulice, dio Bulevara crnogorskih junaka, dio Donjeg Kraja, dio ulice Peka Pavlovića, dio Bajove ulice i dio Obilića Poljane.

Nikšić

-Zbog radova na mreži, u petak 09.septembra, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja u okolini Vatrogasne stanice na Kapinom polju.

Kotor

-Zbog  radova u trafostanici  Sv.Stasije 2 , u petak 09.septembra, u terminu od 7 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz montažnih kuća I individualni objekti u okolini trafostanice.

-Zbog  radova na kablu “DOVOD IZ S 39 “ u trafostanici BTS Studentski dom, u petak 09.septembra,  u periodu od 10h do 12h, bez napajanja električnom energijom ostaće: Studentski dom,  individualni stambeni objekti u okolini I pored magistrale će ostati bez napajanja el.energijom u navedenom vremenu

Bar

-Zbog radova na mreži, u petak 09.septembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Tuđemili, Manastir Ribnjak, kod Marka, Maksim, Boškovići i Sušara.

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 09.septembra, u vremenu od 09:00 do 16:00 h,  bez napajanja elekričnom energijom ostaće potrošači na područiju naselja Zbljevo.

-Zbog radova na redovnom godišnjem remontu 10kV dalekovoda, u petak 09.septembra, u vremenu od 09:00 do 16:00h, bez napajanja električnom  energijom biće potrošači na područiju Donje i Gornje Brvenice

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 09.septembra, u vremenu od 09:00 do 16:00 h,  bez napajanja elekričnom energijom ostaće potrošači na područiju nasela Potrlica i Borovica.

Šavnik

-Zbog radova na  izgradnji 110kV dalekovoda, u petak 09.septembra, u vremenu od 09:00 do 17:00h, bez napajanja električnom energijom biće potrošači na područiju: Duži,Dubrovsko, Gornje Polje, Rudo Polje.

Žabljak

-Zbog radova na  10kV dalekovodu, u petak 09.septembra, u vremenu od 09:00 do 16:00h, bez napajanja električnom energijom biće potrošači na područiju: Krš, Stolac, Palež, Brajkovača, Gradina, Rudanci, Pogrežđe, Ponor, Studenca, Gomile, Jelina Gora i Planinica.

 

Rožaje

-Zbog radova na dalekovodu Daciće, u petak 09.septembra, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće              Carine, Halilovići,  Dacići, Banđov, Kozare, Tofi kamenolom, Kaluđerski laz, Donji Bukelj, Gornji Bukelj i Punkt kula.

Plav  

-Zbog radova na niskonaponskim mrežama Sirana i Naselje, u petak 09.septembra, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Naselje i donji dio Brezojevica i Plava.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

Portal Analitika