Politika

Brajović: Bavićemo se rješenjima, a ne obećanjima (VIDEO)

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, rekao je da će se SD baviti rješenjima, a ne obećanjima i da su pred građanima izbori od kojih će zavisiti kako će se Crna Gora mijenjati i ko će je mijenjati.
Brajović: Bavićemo se rješenjima, a ne obećanjima (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

- Hoće li se Crna Gora mijenjati na bolje, a morala bi jer se i pored nesumnjivog napretka koji je postigla, brojni izazovi i dalje nalaze pred njom, ili će se mijenjati na gore. I hoce li je mijenjati oni koji bi da je vrate u prošlost ili ćemo je mijenjati mi koji smo okrenuti budućnosti. Ali, na ovim izborima se, prije svega, odlučuje o tome kako ćemo živjeti.Socijaldemokrate su potpuno svjesni svega dobrog što je urađeno, ali i onoga što je propušteno i cilj je da dosljedno budemo posvećeni otvaranju novih radnih mjesta, ekonomskom rastu, pravednoj raspodjeli stvorenog, a prije svega pružanju perspektive mladim ljudima. To je suština Partnerstva za snažan ekonomski razvoj – trećeg velikog cilja, koji nakon obnove nezavisnosti i sada već izvjesnog članstva u NATO nudimo građanima – istakao je Brajović.

On je rekao da se SD u kampanji baviti rješenjima, a ne praznim obećanjima. Dok su se, kako kaže on, drugi svađali, SD je radio.

- Zahvaljujući tome se većina najvažnijih razvojnih projekata u Crnoj Gori realizuje u našim resorima. Iza nas stoje djela, iza većine drugih prazne riječi. Svojim konkretnim rezultatima, ali i ozbiljnom, stabilnom i prije svega dosljednom politikom, garantujemo za rješenja koja nudimo za budućnost. Zato ćemo biti najprijatnije iznenađenje na izborima, na kojima ćemo ponoviti odličan rezultat koji smo nedavno, u svom prvom samostalnom nastupu, postigli na lokalnim izborima u Tivtu – zaključuje se u saopštenju Brajovića.

 

 

Portal Analitika