Crna hronika

Kamenovana zgrada televizije Pink M

Večeras oko 21 sat za sada nepoznata osoba kamenovala je Pink M televiziju.
 Kamenovana zgrada televizije Pink M
Portal AnalitikaIzvor

Ta televizija objavila je snimak sa sigurnosne kamere na kome se vidi da je muškarac, vadeći kamenje iz kese, gađao prema zgradi Pink M TV. Takođe se vide razbijena stakla.

Podsjetimo, ta televizija kamenovana je i tokom oktobarskog protesta Demokratskog fronta. Saopštili su kako se na snimku vidi da je osoba unaprijed instrirana, sa jasnim zadatkom, i spremna da demonstrira naručioca ovog kukavičkog čina.

kamenovanje

"To što policija i Tužilaštvo nijesu ništa uradili po pitanju rasvjetljavanja oktobarskog napada, ohrabrilo je huligane da to urade ponovo", saopštili su iz tog medija.

Upućujući oštre kritike u svom dnevniku ova medijska kuća je od Vrhovnog državnog tužioca žatražila da, koliko sjutra kaže zbog čega Tužilaštvo ima različite aršine prema medijima u Crnoj Gori.
 
"Pitamo se kako je moguće da do danas nema informacija da li se vodi istraga i protiv koga kada je riječ o napadima na našu kuću", naveli su iz te TV kuće.

Podsjećaju da su svi koji su gađali Pink tokom oktobarskih protesta bili snimljeni sigurnosnim kamerama, neki čak i identifikovani, ali do danas nema rezultata.

pinkm

(Izvor: PinkM, Foto: Printscreen)

Portal Analitika