Politika

Jasavić: Hrabri velika podrška Pozitivnoj

Pozitivna Crna Gora se odavno priprema za samostalan nastup na izborima i u kratkom vremenskom periodu je sakupila potpise, kazala je zamjenica predsjednika te stranke, Azra Jasavić.
Jasavić: Hrabri velika podrška Pozitivnoj
Portal AnalitikaIzvor

''Vjerujem da Pozitivna Crna Gora radi više od ostalih partija, kao i da će Glavni odbor Pozitivne na pravi način donijeti odluku, a u skladu sa onim što je naša priprema za samostalan nastup na izborima“, saopštila je Jasavić.

Ona je rekla da su svi koji su spremni da podrže politiku Pozitivne, pojedinci i nezavisni intelektualci, kao i programska opredjeljenja, dobrodošli da budu dio ekipe. „I mi se radujemo što se pozitivna politička porodica širi“.

''Sve one snage koje su za poštovanje države, za punu vladavinu prava, za jačanje institucija, za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou, za mnogo veću ulogu države u privrednom životu, oni koji su protiv socijalnog raslojavanja, za one koje ne vide da je neoliberalna ekonomija spas za Crnu Goru, za sve njih ima prostora za saradnju sa Pozitivnom“, dodala je ona.

Elementarni uslov je, dodala je, da se država Crna Gora mora čuvati, a vlast u svemu gdje nije dobra, mora mijenjati.

Jasavić je rekla da je jasno da će sa takvim ljudima, koji im s svakodnevno pridružuju, imati izvanredne rezultate na ovim izborima.

''I to je ono što najavljujemo kao veliku stvar za Crnu Goru, a to je da će Pozitivna Crna Gora ponovo pokazati vitalnost i kapacitet da pozitivno iznenadi Crnu Goru, jer mi smo krenuli u proces promjena, i mi ćemo donijeti promjene Crnoj Gori. To će sasvim sigurno pokazati naši izborni rezultat“, zaključila je Jasavić.

Portal Analitika