Fudbal

Plaćeni ubica Pabla Eskobara ima poruku za Suareza i Kavanija

Džon Hairo Velaskez, nekadašnji plaćeni ubica kolumbijskog narko bosa Pabla Eskobara, koji je odslužio 22-godišnju kaznu zatvora u Kolumbiji, uputio je video poruku podrške urugvajskom napadačkom tandemu, Luisu Suarezu i Edisonu Kavaniju.
Plaćeni ubica Pabla Eskobara ima poruku za Suareza i Kavanija
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Čovjek koji na duši, prema sopstvenom priznanju, nosi preko 300 ljudi i koji je naručio skoro 3.000 ubistava, ali je osuđen "samo" za promet narkotika i saučesništvo u terorističkim činovima, postao je po izlasku iz zatvora zvijezda Jutjuba, gdje ga na prati 166.000 ljudi.

- Zdravo, ja sam Džon Hairo Velaskez, "Popaj", lični "sikario" (plaćeni ubica) Pabla Emilija Eskobara Gavirije. Ovdje sam kako bih pozdravio fudbalsku reprezentaciju Urugvaja, kao i šampione Luisa Suareza i Edinsona Kavanija. Primite moju ljubav, moje poštovanje, vi ste snaga i ponos vašeg naroda - rekao je Velaskez.

Međutim, treba istaći da je on ovaj snimak objavio neposredno nakon što su Urugvajci poraženi od Argentine (1:0), u prvoj utakmici kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, pa ostaje pitanje da li je Popaj bio dvosmislen, ili je stvarno poželio "svako dobro" fudbalerima Urugvaja.

 

Blic sport

Portal Analitika