Zabava

Bred Pit kupuje stan u Porto Budvi: Evo koliko ga košta i šta sve ima

Holivudski zvijezda, glumac Bred Pit kupiće stan u stambeno-poslovnom kompleksu Porto Budva. Pit je, saznaje Pobjeda, oko 120 kvadratnih metara pazario za 400.000 eura. “Bred Pit nije došao lično, već je kupovina ugovorena preko posrednika. Ugovor o kupoprodaji potpisaće ovih dana “, kaže Pobjedin izvor.
Bred Pit kupuje stan u  Porto Budvi: Evo koliko ga košta i šta sve ima
Portal AnalitikaIzvor

Stan koji je izabrao Pit ima veliki dnevni boravak od 49 kvadratnih metara, tri sobe (od 11 do 16 kvadrata), dva kupatila, hodnik, degažman, perionicu i terasu. Posjete Pit je sa suprugom Anđelinom Džoli u Crnoj Gori boravio 2010. godine. Oduševljeni prirodom i ljudima odlučili su tada da u našoj zemlji kupe stan ili kuću. Preko posrednika saznali su nedavno za Porto Budva i vrlo brzo postigli dogovor sa kompanijom Alart centar.

To nije bila jedina posjeta Breda Pita Crnoj Gori. Slavni glumac prvu ulogu ostvario je u filmu ,,Tamna strana sunca“ reditelja Božidara Nikolića iz 1988. godine koji je snimljen u tadašnjoj Jugoslaviji. Glumio je mladog Amerikanca, sina glumice Milene Dravić, kojeg porodica vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

Nikolić je ispričao kako se mladi Bred ,,zaljubio u Crnogorsko primorje još dok je snimao taj film“. “Koristio je svaku pauzu na snimanju da posjeti Kotor i Perast. Govorio je da će kad-tad da kupi kuću u Crnoj Gori. Vjerujem da je 2010. godine došao sa Anđelinom Džoli u Crnu Goru da bi ispunio tu želju. Međutim, nasrtljivi novinari su ih toliko progonili da su odustali”, rekao je Nikolić. Bred Pit i Anđelina Džoli imaju šestoro djece. Par posjeduje kuću u Los Anđelesu, vlasnici su imanja u Nju Orleansu, a početkom godine iznajmili su vilu u Londonu, koja im je baza dok snimaju u Evropi.

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa Porto Budva počela je krajem aprila ove godine i planirano je da bude završen za sezonu 2019. godine, a koštaće 60 miliona eura. Naselje Porto Budva smješteno je u centru grada, ima 27.000 kvadratnih metara bruto razvijene površine, dvije podzemne etaže, odnosno 400 garažnih mjesta. Uz prizemlje i mezanin, kompleks će imati još devet spratova.

Planirana je izgradnja 240 stanova - od 20 do 130 kvadrata. Osim toga, imaće SPA centar na 3.500 kvadrata, tržni centar na 7.200 kvadrata, koji će biti na dva nivoa. U okviru SPA centra biće dva olimpijska bazena – otvoreni i zatvoreni i sav propratni sadržaj.

Cijena poslovnog prostora kreće se od 5.000 do 10.000 eura za kvadratni metar, a stambenog od 2.700, 3.000, 3.200, 3.500 do 5.500 eura po kvadratu sa uređenjem enterijera.

Pobjedin izvor navodi da je još nekoliko svjetskih zvijezda, sportisti i jedna pjevačica, zainteresovano za kupovinu stana u kompleksu Porto Budva. 

izvor: Pobjeda

Portal Analitika