Politika

DPS HN: Lako je držati govore, teško je održati riječ

Demokrate i DPS nastavljaju polemiku preko medija. Pošto su Demokrate ocijenile da se treba zapitati jesu li oni ili DPS uništili Meljine, Brodogradilište i Boku, iz DPS odgovaraju da ništa ne izdaje čovjeka kao pamćenje, i ništa ne vara kao riječ.
DPS HN: Lako je držati govore, teško je održati riječ
Portal AnalitikaIzvor

“Normalno je da kao mlada partija nemate dugo pamćenje. I mi se zbog toga ne ljutimo. Mada, možda zato što pamtimo malo duže od vas, znamo da ste nikli iz partije koja 15 godina upravljala Herceg Novim. Rado bi prikrili korijen od kojeg potičete, ali ne može. Ne može, zato jer narod nema samo uši, pa da ga zaglušite bukom svojih saopštenja. Ima narod i oči i pamet. Pamti narod da je vaš predsjednik Opštinskog odora, gospodin Katić, bio potpredsjednik Opštine Herceg Novi. Ali, ne ispred Demokrata, nego ispred Pokreta za promjene. Tako je vaš korijen dobio pelcer”, navodi se u saopštenju hercegnovskog DPS-a.

Dodaju da je malo godinu i po dana da se ispravi 15 godina promašaja. 

“I neće slatke uvozne čokoladice koje dijelite umanjiti grkost vaših riječi i optužbi. A iza grkih riječi, ostaju grka usta. Lako je držati govore. Teško je održati riječ”, kaže se u saopštenju.

Zato, kako navode, DPS sigurim korakom ide ka još jednoj izbornoj pobjedi. 

Sigurnim korakom rješavamo jedan po jedan problem u Herceg Novom. Sigurnim korakom prilaze nam novi članovi i simpatizeri. Sigurnim korakom gledamo u djela, a Vama ostavljamo riječi, jer obično riječi nijesu u vlasti čovjeka, nego je čovjek u vlasti riječi”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika