Crna hronika

Zbog prostitucije na moru saslušane i oštećene mlađe djevojke

U kotorskom tužilaštvu, osim trojice uhapšenih zbog sumnje da su tokom ljeta na teritoriji Budve, Kotora i tivatskog "Porto Montenegro" organizovali prostituciju, saslušane su i nekoliko mlađih ženskih osoba koje su korištene za pružanje seksualnih usluga.
Zbog prostitucije na moru saslušane i oštećene mlađe djevojke
Portal AnalitikaIzvor

Sva trojica uhapšenih Mihailo Bojić (37) iz Kolašina, nastanjen u Budvi, Siniša Femić (31) iz BiH, nastanjen u Tivtu i Podgoričanin Bogdan Vukčević (26) koji živi u Budvi, negirali su krivično djelo koje im se stavlja na teret", saznaju DN.

Advokat Bogdana Vukčevića, Boris Barović kazao je DN da predstoji saslušanje još nekoliko osoba, te da će nakon toga i isteka tužilačkog pritvora, tužilaštvo donijeti odluku o produženju ili ukidanju pritvora.

Oni su, kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšeni zbog sumnje da su ugovarali i organizovali pružanje seksualnih usluga u privatnom smještaju i hotelima, precizirajući mjesto i vrijeme kao i cijenu „usluga", a u cilju sticanja novčane dobiti, pa su u te svrhe koristili više mlađih ženskih osoba. Hapšenja su izvedena u okviru akcije "Glorija".

  Izvor: Dnevne novine, cdm

Portal Analitika